Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.04.2017

Прийшов час…

Роботодавці у пошуках мотивованих і тих, хто по-справжньому зацікавлений в отриманні роботи.

Уже в минулому той час, коли випускники втомлювалися пошуками роботи. Тепер навпаки – працедавці активно шукають фахівців. Тому представники департаменту кадрів підприємства ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» поспішали на зустріч зі студентами до Національного гірничого університету, бо саме тут готують висококласних спеціалістів для промисловості. Гості запросили студентів 4-х та 5-х курсів НГУ на презентацію компанії-роботодавця.


ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – найбільше підприємство гірничо-металургійного комплексу України з повним металургійним циклом. Вважається найпотужнішим підприємством Європи.


До складу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» входить: шахтоуправління з підземного видобутку руди; гірничо-збагачувальне виробництво; коксохімічне виробництво; металургійне виробництво.


ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» є одним з найбільших виробників сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки зі звичайних і низьколегованих марок сталі, також виробляє агломерат, концентрат, кокс, чавун, сталь, сортовий і фасонний прокат. Металопрокат, вироблений в ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», використовують у всіх кліматичних зонах планети.











Як відомо, роботодавці шукають мотивованих працівників і тих, хто по-справжньому зацікавлений у стабільній роботі, має впевнені знання і вміння у галузі спеціалізації, знає англійську мову на рівні intermediate і вище, має високий рівень потенціалу, працездатності, мобільності та має бажання системно будувати свою кар’єру і за це отримувати гідний заробіток. Тому відверта розмова зі студентами НГУ показала, що ця міжнародна компанія АрселорМіттал зацікавлена співпрацювати з Гірничим тривало й на перспективу.











ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» оголосив про запуск шостої хвилі програми конкурсного відбору студентів-випускників вищих навчальних закладів - «Еверест 2017».

Метою програми «Еверест» є пошук амбітних і талановитих молодих спеціалістів-випускників ВНЗ 2014-2017 рр., які мають потенціал для побудови успішної кар’єри в міжнародній компанії АрселорМіттал. Програма передбачає участь спеціалістів-стажувальників у найважливіших корпоративних проектах, а також інтенсивне теоретичне навчання.


Така програма викликала зацікавленість у студентів НГУ, оскільки спрямована на кар’єрне зростання молодого фахівця.

Якщо ви хочете почати свою кар'єру у великій міжнародній компанії – ця програма для вас!


Зараз найкращий час, щоб постукати у двері потрібної компанії.

Фото відеостудії «Юність»

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт