Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
30.03.2017

Як геологи на практику ходили

Студенти Національного гірничого університету відзначили День геолога концертною програмою «Вечори на практиці поблизу Бердянська».


Ведучі відкрили святковий вечір привітаннями першого проректора НГУ Олександра Азюковського і декана геологорозвідувального факультету Василя Приходченка.


У яскравому театралізованому дійстві майбутні геологи розкрили свої акторські здібності й через пісні, танці, мініатюри розповіли присутнім про усі деталі практики – польові нотатки, звіти, описи, точки виміру та інше. Але головна складова геологічних практик – це гумор. У «Вечорах на практиці поблизу Бердянська» цього компоненту було вдосталь. Адже без нього складний графік геологів на практиці витримати важко: підйом о шостій і пошуки корисних копалин до пізнього вечора, який неодмінно закінчується посиденьками у вогнища і піснею.















 















Доцент кафедри загальної та структурної геології НГУ Дмитро Приходченко кожного літа, вирушаючи з практикантами до Бердянська, бере з собою гітару. Там народжуються такі самобутні хіти як «Ми ГРФ». Слова з нього під час концерту підхопив увесь зал.


Протягом театралізованого дійства з Днем геолога зі сцени вітали завідувачі кафедр геологорозвідувального факультету, професори, доценти. Кожен у своєму виступі відзначав подарунками кращих студентів ГРФ.









Серед гостей свята – проректор з навчальної роботи НГУ, кандидат геолого-мінералогічних наук Юрій Хоменко. Студенти називають його справжнім фанатом своє справи, бо під час практик Юрій Тимофійович досягає з практикантами найфантастичнішої мети, такої, яка постала перед акторами «Вечорів на практиці поблизу Бердянська». У фіналі, пройшовши всі випробування, вони знаходять золотий берил! Побажаємо знайти його нашим студентам і в реальному житті.


З Днем геолога!

ІАЦ НГУ

Фото відеостудії "Юність" НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт