Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.03.2017

Посол Федеративної Республіки Німеччини на зустрічі зі студентами НГУ

23 березня 2017 року до Національного гірничого університету прибула делегація ФРН на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Ернстом Райхелем.



Супроводжував пана Посла Вольфганг Мьоссінгер, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у м. Дніпро.








У ході робочого візиту відбулась зустріч з керівництвом НГУ, де йшлося про міжнародне співробітництво у галузях науки, освіти та культури Гірничого з німецькими університетами-партнерами, організаціями та підприємствами ФРН. Не оминули увагою тему перспективи збільшення академічних обмів студентів, аспірантів та викладачів НГУ й німецьких університетів-партнерів.











У залі засідань Вченої ради відбулася зустріч зі студентами та науково-педагогічними працівниками університету. Ректор НГУ, академік НАН України Г.Г.Півняк відкриваючи зустріч зі студентами, наголосив на тому, що Гірничий сприймає цей візит Посла за честь і високо цінує двосторонні відносини між нашими країнами. Присутнім запропоновали долучитися до дискусії на тему «Україна та Німеччина: стан і перспективи двосторонніх відносин».








Делегація ФРН залишилася задоволеною обізнаністю студентів і викладачів НГУ у політиці, дипломатії, міжнародних відносинах між нашими країнами. Цей діалог у Гірничому завершився чаруючим співом народного чоловічого колективу «Обертон», який приємно вразив німецьку делегацію.








Під час візиту гості з Німеччини відвідали Геолого-мінералогічний музей НГУ.


Фото відеостудії «Юність»

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт