Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.08.2013

В Національному гірничому університеті успішно завершується вступна кампанія 2013 (ВІДЕО)

В НГУ прийом документів пройшов оперативно і без затримок. Лише на початку липня можна було побачити черги абітурієнтів, а далі процес пішов за усталеним графіком.

Суттєвим плюсом для всіх вищих навчальних закладів України є електронна система подачі заяв, адже абітурієнти можуть відстежувати себе в списках та рейтингах. Близько 5 тисяч абітурієнтів відвідали гірничий впродовж вступної кампанії 2013 року.

На сьогодні вже відомо, що електронних заяв до НГУ надійшло більше ніж 3,5 тисячі (на державний прийом денного відділення – 1084 людини подали заяви). Загальна кількість заяв до університету з урахуванням магістрів та спеціалістів сягає 15 тисяч, а на денне відділення бакалаврату – 13,5 тисяч. В університеті також існує пільгова категорія – 600 чоловік. І до неї подали заяви абітурієнти з двадцяти областей України.

Керівництво університету відзначає високий рівень профорієнтаційної роботи кафедр та факультетів, що забезпечило успішне проведення цьогорічної вступної кампанії. Попереду ще процес подачі заяв на контрактну форму навчання (крайній термін – 11 серпня). І в період з 20 до 25 серпня вступна кампанія 2013 року в Національному гірничому університеті завершується.

Коментар ректора НГУ, академіка НАН України Геннадія Григоровича Півняка

Дарина Бутко, ІАЦ НГУ



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт