Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.01.2017

Крок до європейської освіти


Національний гірничий університет активно опановує європейський освітній простір. Партнерські стосунки з провідними європейськими вищими навчальними закладами дають очікуваний результат.


У 2016 році завдяки спільним зусиллям Національного гірничого університету та Університету ім. Вітаутаса Великого (Литва) започаткована нова освітня програма: «Світова політика та економіка» бакалаврського рівня. Цей унікальний освітній проект, єдиний в Україні, побудований на підставах міждисциплінарного підходу.

Проект базується на принципах 2+2+2: два роки навчання в Україні та два – у Литві; подвійна спеціальність; два дипломи – України та Литви.


Програма «Світова політика та економіка» включає в себе дві основні дисципліни: політологію та економіку. Відповідно випускники цього проекту мають право на отримання подвійного диплома: політичної та економічної наук.

Навчальні програми цього міжнародного проекту охоплюють не тільки політичні, дипломатичні науки, регіональну й міжнародну політику, а й суспільне адміністрування, комунікацію. Студентів навчатимуть необхідним навичкам майбутньої роботи в сферах медіа та зв'язків із громадськістю, дипломатичних структур, інституцій, пов'язаних з установами ЄС, сфері комунікацій та медіа-компаній тощо.


Випускники цього проекту зможуть продовжити навчання у більш спеціалізованих програмах магістратури в галузі політології, економіки та інших суспільних й гуманітарних наук, або брати участь у практичній діяльності: працювати як політичні консультанти, оглядачі, менеджери й економісти у національних та зарубіжних державних установах, національних посольствах, консульських установах, неурядових організаціях, ЄС та інших міжнародних організаціях, установах і відомствах, приватному секторі, засобах масової інформації та інших засобах масової комунікації.


За цим міжнародним проектом посилено підготовку з вивчення англійської мови, яка передбачає вільне володіння мовою після закінчення навчання. Крім того, оскільки студенти НГУ автоматично зараховуються до Університету ім. Вітаутаса Великого, то вони мають право отримувати візу на навчання на весь період програми, що дасть можливість подорожувати, відпочивати у Європі без зайвих проблем.


ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт