Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.12.2016

Робоча поїздка студентства Дніпра до Києва

21 грудня відбулася робоча поїздка студентства Дніпра за підтримки управління молоді, ПО та НПВ Дніпровської міської ради до Міністерства молоді і спорту України.
Студенти НГУ Тістечок Ольга та Ахмедов Олександр також приєднались до поїздки.

Головною метою була зустріч з заступником Міністра молоді та спорту Олександром Яремою та директором департаменту молодіжної політики Іриною Бєляєвою
Олександр Ярема розповів про діяльність Міністерства у молодіжній сфері, міжнародні молодіжні обміни, конкурси, гранти та поінформував, які можливості відкриті для молоді сьогодні. Ознайомив із вимогами до кандидатів на присудження Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України та претендентів на отримання грантів Президента для обдарованої молоді.


IMG_9956.JPG

Ірина Бєляєва поінформувала про особливості польсько-українських та литовсько-українських молодіжних обмінів, а також щодо проведення конкурсу проектів, розроблених молодіжними й дитячими громадськими організаціями, та закликала активну молодь Дніпропетровщини брати участь у вищезазначеному конкурсі. 
Учасники зустрічі обговорили питання та проблеми регіональної молодіжної політики, поділилися власним досвідом участі у молодіжному громадському русі, висловили своє бачення вирішення проблем молодого покоління.


 
Після зустрічі делегація відвідала НСК "Олімпійський", де була проведена екскурсія. Студенти мали змогу побачити всю красу комплексу, побувати в роздягальні футболістів, відвідати "Музей Слави ФК "ДИНАМО" та багато чого цікавого.



 
Також група відвідала "Пінчук арт-центр" та молодіжний простір "America Hause".



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт