Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.11.2016

Навчання на практиці

Цікаво розпочався минулий навчальний тиждень для студентів IV курсу спеціальності «Менеджмент». За ініціативи завідувача кафедри менеджменту виробничої сфери В.Я. Швеця вони вирушили у м. Кам’янське на екскурсію до корпорації «ЗІП» - лідера з виробництв лакофарбових виробів України. Нам вдалося побачити, як організовано управління виробництвом та логістикою на провідному лакофарбовому підприємстві ТОВ ПП «ЗІП» та підприємстві ТОВ «Еталон Пак», що спеціалізується на виготовленні та реалізації лакофарбової та металевої тари.


Екскурсію розпочав засновник Корпорації, депутат обласної ради О.І. Захорольський, який розповів про непростий шлях створення бізнесу в Україні та власним прикладом надихнув студентів на їх подальший розвиток як майбутніх спеціалістів.


Продовжилась екскурсія у виробничих цехах, які спеціалізуються на виготовленні органічної та водної продукції, металевої тари. Цікавим й корисним було знайомство з роботою системи складського господарства, де процеси автоматизовано. Студенти вражені масштабом роботи Корпорації й висловили бажання, щоб такі зустрічі з представниками промислового сектору стали невід’ємною складовою сучасної підготовки менеджерів виробничої сфери.

Учасники екскурсії, студенти IV курсу спеціальності «Менеджмент»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт