Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
27.09.2016

Благодійний Ярмарок в Національному гірничому університеті


Жіноча рада Національного Гірничого Університету – це організація з добрими традиціями, яка протягом десятиліть допомагає тим, хто потребує уваги, піклування, підтримки. Ідейна натхненниця цього жіночого руху Любов Геннадіївна Блохіна розповіла нам про діяльність цієї організації.


Понад 30 років жіноча рада опікується дитячим будинком, а зараз реабілітаційним центром №9 для дітей-інвалідів з важкими вадами у здоров*ї, пенсіонерами, самотніми колишніми працівниками НГУ та пораненими бійцями АТО, які зараз лікуються в обласній лікарні ім.Мечнікова.

Аби долучити до доброї справи  якомога більше людей, в НГУ декілька разів на рік проводиться Благодійний ярмарок. Така акція – це своєрідний лакмусовий папірець, перевірка людей на небайдужість. Ось і цієї осені, а саме 27 вересня всі охочі організувалися на черговий благодійний захід, аби зібрати продовольчі кошики для 14 малозабезпечених самотніх колишніх працівників університету.


Приємно було спостерігати за атмосферою дійства:невимушена, жвава, щира…Люди об*єдналися, аби зробити добру справу - допомогти іншим людям. Як це важливо: не забувати про тих, хто потребує уваги, піклування, доброго слова, духовної та душевної підтримки!



Важливим є той факт, що для такої благородної мети люди згуртовуються, спілкуються, демонструють свою майстерність, допомагають. А навколо молодь, яка спостерігає і долучається, вчиться бути щиросердечною, вдячною, уважною. Творити добро ніколи не пізно!


Олена Усенко
ІАЦ НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт