Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.09.2016

Сніданок з ректором

Вересневий ранок… П’ятниця… Сніданок… з ректором. Таке буває? Так, буває в Національному гірничому університеті.


Сьогодні, 23 вересня, відбулась перша така зустріч ректора Г. Г. Півняка зі студентським активом за чашкою чаю. Про таку форму спілкування давно мріялося, як ректору, так і студентам. Зустріч була теплою, зігріта запашним чаєм із цукерками, а розмова була відвертою, актуальною, сміливою. В цьому неформальному оточенні активісти отримували ексклюзивну інформацію з уст ректора. Спочатку не дуже сміливо, а потім все впевненіше задавалися питаннями.

Студентів цікавило майже все: працевлаштування після закінчення вишу, міжнародні зв’язки, обмін студентами, додаткова освіта, подальший розвиток університету, робота вишу в осінньо-зимовий період, фінансування університету, отримання стипендій, робота військової кафедри, функціонування гуртожитку та ін. Після неформального спілкування також студенти звертались і з проханнями, які Геннадій Григорович ретельно собі занотовував. Були й зовсім сміливі пропозиції, наприклад, щодо зустрічі з мером Дніпра Борисом Філатовим. На що ректор зауважив, що він задоволений такою активністю молоді, сміливістю їхніх пропозицій і студенти завжди можуть розраховувати на ректорську підтримку.


Тож перший сніданок з ректором був смачним і теплим, сподобався всім, тому було прийнято рішення - таким зустрічам бути системними.


Олена Усенко
Інформаційно-аналітичний центр НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт