Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.05.2013

МОЛОДІ НАУКОВЦІ-ЕКОЛОГИ ГІДНО ВИСТУПИЛИ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»

Команда молодих науковців-екологів прийняла активну участь у роботі ІII науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів, студентів м. Дніпропетровська «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська», яка проходила 20 травня 2013 року на базі виконкому Жовтневої районної ради у місті Дніпропетровську. В конференції взяли участь молоді вчені, аспіранти та студенти з вищих навчальних закладів, діяльність яких пов’язана з розвитком міста.

Значний інтерес викликала доповідь доцента кафедри екології Павличенка А.В. на тему «Шляхи вирішення проблеми поводження з рослинними відходами на території м. Дніпропетровськ».

Доповідь студента-еколога Паршуткіна М.А. на тему «Формування здорового способу життя у молоді м. Дніпропетровськ» стосувалася популяризації занять спортом та відмови від шкідливих звичок.

Паршуткін М.А. відзначений Дипломом за високі успіхи в науково-дослідній роботі та ІІ місце в ІII науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська». Доцент Павличенко А.В. нагороджений Дипломом оргкомітету за високі успіхи в науково-дослідній роботі та активну участь у конференції.

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт