Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.08.2016

Новий навчальний рік – нові можливості розвитку

Сьогодні ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк зустрівся з директором Академії ДТЕК Євгеном Бондаренком і менеджером відділу з навчання і оцінки департаменту з розвитку персоналу Академії ДТЕК Інною Осадчук.


Питання, які обговорили керівництво НГУ і представники найбільшої енергетичної компанії України ДТЕК, стосувалися підходів формуванні стратегічного партнерства в трьохрічній перспективі; нового набору студентів у групи ДТЕК, а також участі науковців НГУ у складі галузевої ради з формування професійних стандартів. У ході ділової зустрічі мова йшла про розширення спільної роботи університету і бізнесу з наданням їй системного характеру.


У новому навчальному році співпраця НГУ з компанією ДТЕК буде націлена й на створення Центру безпеки вугільної промисловості (ЦБВП), що діятиме на базі Національного гірничого університету. Його комерційна складова полягатиме у цілеспрямованій підготовці кадрів для ДТЕК з урахуванням усіх вимог компанії. Робота Центру включатиме питання техніки безпеки й охорони праці, що на вугільних підприємствах є нагальними. Наразі НГУ займається організацією і структуруванням роботи ЦБВП, до якої залучилися і представники ДТЕК.


Як зазначив директор Академії ДТЕК Євген Бондаренко, випускники НГУ, які працюють у компанії ДТЕК, демонструють значні результати саме завдяки конструктивному й ефективному підходу у підготовці кадрів Національного гірничого університету.


Партнери також обговорили можливості відкриття нових спеціальностей в НГУ, причетних до енергетичного сектора; співробітництво у науці; критерії розробки стандартів для вищої школи.

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович (відеостудія «Юність» НГУ)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт