Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
02.08.2016

Студенти Вроцлавського технічного університету пройшли практику на базі НГУ

Літня практика майбутніх технічних фахівців з Польщі відбулася за програмою двостороннього обміну студентів.


Семеро студентів Вроцлавського технічного університету на чолі з керівником групи – заступником декана електротехнічного факультету ВТУ, доктором Лешеком Павлячиком мали насичений графік виробничої практики в Україні. Вони відточували свої набуті у теорії навички не лише в лабораторіях Національного гірничого університету. Інтенсивна програма студентів включала й ознайомлення з діяльністю підприємства «ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ», Павлоградського хімічного заводу, шахти «Благодатна» ПАО ДТЕК «Павлоградвугілля».



Програма польських студентів мала і культурну складову. Тож протягом перебування у Дніпрі хлопці й дівчата вивчали місто, відвідували музеї, побували й у комплексі козацької слави на острові Хортиця, що в Запоріжжі. Насамкінець, практиканти зустрілися з ректором НГУ академіком НАН України Геннадієм Півняком, який побажав молоді втілити набуті знання в подальшій роботі, а натхнення від перебування у першому вищому навчальному закладі Придніпров’я – НГУ, зберегти до наступної плідної зустрічі.


Зазначимо, що Національний гірничий університет співпрацює з Вроцлавським технічним університетом протягом довгих років.

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович, відео студія «Юність» НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт