Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.06.2016

«Я щаслива, що працюю в нашому університеті!»

Сьогодні на засіданні ректорату першим питанням слухали звіт про відрядження до ФРН директора Інституту економіки професора В.Я. Швеця, декана факультету менеджмету професора А.В. Бардся і доцента кафедри маркетингу Л.Л. Палєхової.

Більше двадцяти років Національний гірничий університет і Бранденбурзький технічний університет Коттбус-Зенфтенберг (м. Коттбус, ФРН) підтримують науково-освітні зв’язки. 25-27 травня 2016 р. наша делегація взяла участь у науково-методичному семінарі на тему «Інтеграція аспектів сталого розвитку в навчальні програми». У процесі дискусій презентовані наукові та методичні здобутки Інституту економіки НГУ у галузі питання адаптації навчальних продуктів для економічних спеціальностей до принципів сталого розвитку економіки. З німецькими колегами також обговорювали напрямки співпраці щодо впровадження «зелених модулів» у навчальні програми економічних спеціальностей. Як наголосив професор В.Я. Швець, налагоджено нові можливості розширення обміну студентми за семестровими програмами та їх участь у спільних наукових дослідженнях.

На ректораті була нагода привітати кількох наших колег і студентів особливими нагородами НГУ за успішну науково-педагогічну діяльність і відмінне навчання. Про багаторічні добрі справи голови жіночої ради університету Любові Блохіної, напевне, знає переважна більшість не лише в нашому колективі, але й, наприклад, у дитячому реабілітаційному центрі № 9. Під її керівництвом жінрада гірничого організувала і провела чимало корисних заходів щодо підтримки ветеранів, поранених АТО... Найтеплішими словами вітав Любов Геннадіївну з черговим ювілеєм ректор Г.Г. Півняк, який вручив їй «Знак вдячності» за багаторічну самовіддану працю. У відповідь вона сказала : «Я щаслива, що працюю в нашому університеті!».


Цю ж фразу з радістю повторили ст. викладач Л.І. Шелест (вручено «Срібну медаль НГУ» та професор В.Ф. Сторчай (медаль «За заслуги»), які з великою відповідальністю готують талановитих студентів до участі і перемог на високих конкурсах з вищої математики.



«Срібну медаль НГУ» ректор вручив студентам-переможцям Всеукраїнського конкурсу з математики: Володимиру Твардовському, Анні Меркуловій, Роману Самойленку, а також доценту кафедри кримінального права і кримінології, кандидату медичних наук Г.В. Олійникову.



«Знак вдячності» за сумлінну працю отримала завідувач кафедри економічного аналізу та фінансів О.В. Єрмошкіна.

На честь особистого 60-річного ювілею і за активну діяльність щодо збереження і розвитку військової кафедри вручено медаль «За відданість університету» її завідувачу підполковнику М.П. Кондратюку.


У невпинному русі пошуку талановитої молоді знаходиться завідувач кафедри гірничих машин та інжинірингу професор К.С. Заболотний. Завдяки його особливому підходу до підбору майбутніх абітурієнтів у нас в університеті і, зокрема, на його кафедрі навчаються обдаровані студенти, які своїм навчанням і науковою діяльністю підтримують імідж Національного гірничого університету на високому рівні. Вітаємо Костянтина Сергійовича з врученням університетської нагороди медалі О.М. Терпигорєва.

Щиро вітаємо колег з нагородами і бажаємо наснаги на подальшу діяльність!

ІАЦ НГУ

Фото Володимира Корінного, відеостудія «Юність»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт