Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.04.2013

Сміх виправляє вдачу

Хоч день сміху пройшов, але на цьому гарний настрій не закінчився і це довів центр естетичного розвитку кафедри філософії Національного гірничого університету, де відбулася зустріч з членами Національної спілки письменників України Михайлом Кудрявцевим, Володимиром Луценком, Григорієм Гарченком та Олександром Твердохлібом на тему «Сміх виправляє вдачу».

Сміх можна було почути в усіх куточках аудиторії, адже не можливо було встояти перед чудовими віршами Григорія Гарченка «В райком саду», «Стихи о собственной тени». Автор вразив всіх мініатюрою «Мертві душі» та віршами «Афтобіографічне», «Новини не із інтернету», монолог «Приходь у гості», зачитав іронічні та саркастичні цитати, які потім використовував в своїй творчості Андрій Данилко.  Хвилю сміху продовжив Михайло Кудрявцев, зачитавши вірші в жанрі сучасного пост модерну. Закінчив на веселій ноті Володимир Луценко - «Портрет в присмарку», зачитав різноманітні літературні пародії.

Час промайнув швидко та неймовірно цікаво, хочеться висловити велику подяку нашим гостям за приємно проведений час. Адже як писав В.Гюго «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».

Юля Дмитренко, студентський прес-центр


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт