Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.02.2016

27-а річниця виведення військ з Афганістану

15 лютого в Україні вшановують пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів і відзначають День виводу військ з Афганістану.

Десятирічна війна в Афганістані осиротила й українські сім'ї, забравши життя синів нашого народу. Тільки у 1989 році з Афганістану були виведені війська колишнього СРСР. Тож сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто так і не повернувся до своїх матерів, дружин і дітей на рідну землю та звеличуємо їх вічний подвиг.


Сьогодні ми з великою вдячністю звертаємось до воїнів-афганців - мужніх чоловіків з активною громадянською позицією: ми бажаємо вам і вашим родинам миру, здоров’я і добробуту.


Студенти Національного гірничого університету на зустрічах з ветеранами війни в Афганістані завжди слухають їх затамувавши подих. Спогади воїнів – велика біль, але те, що ці чоловіки сьогодні серед нас, робить сильнішими усіх. Особливо в такі нелегкі часи для України. Нехай сьогоднішній день стане Днем пам’яті та віри в найкраще!

Мирного неба і добра!

Ректорат, вчена рада, профком, науковці, співробітники і студенти Національного гірничого університету

АРХІВ: Двадцять п’яту річницю виводу військ з Афганістану вшанували засіданням військово-історичного клубу в НГУ (ВІДЕО)


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт