Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.11.2015

Наші талановиті першокурсники

В актовій залі НГУ відбувся фестиваль-конкурс талантів першокурсників «Я – першокурсник 2015». Цей щорічний фестиваль традиційно знайомить нас з талановитими першокурсниками Національного гірничого університету.

IMG_1922.jpg
 
Молодь – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається все на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільше неймовірно обдарованих студентів лише в Україні. Вони вже неодноразово доводили, що талановиті українці – талановиті у всьому! Це і музиканти, танцюристи, спортсмени, і майбутні мультиплікатори, гумористи, шахісти, і навіть техніки, конструктори… Ті, які мають потенціал стати відомими зірками світового рівня, але, на жаль, поки не мають таких можливостей.
IMG_2093.jpg
 Тому мета благодійного фестивалю-конкурсу - виявити, розкрити, допомогти та сприяти розвитку таланту наших студентів, надати їм можливості проявити свою індивідуальність, краще пізнати себе. Програма-максимум фестивалю полягає у тому, щоб таланти розвивалися упродовж навчання, радували своїми виступами зі сцени НГУ, а, можливо, й досягали більшого. Адже відомо, що наш університет виховав заслуженого артиста України (на жаль, вже покійного) чудового співака і композитора Віталія Сафонова і ще цілу низку відомих культурних діячів.
 Цього року журі фестивалю побачило неймовірну кількість талановитих студентів! Традиційно місця не призначалися, лише були відзначені кращі з кращих. Ними стали:
 • Геологорозвідувальний факультет: Марія Новохатько за акторську майстерність; Анжеліка Кучеренко, Анна Криворучко, Ніка Крива та Анастасія Снігур за кращий номер оригінального жанру «Лайт-шоу». 
IMG_1985.jpg
• Факультет будівництва: Павло Вишняк за народну хореографію; Денис Безуглий за мультиталант (вокал, гра на гитарі, акторська майстерність), а також дуже сподобався проникливий голос Ярослава Оксанича. 
• Інститут економіки: Артем Трапезников, Максим Антоненко, Олена Линник та Анна Лєсних за конферанс; усі танцювальні номери програми були відзначені як краща хореографія. 
IMG_1965.jpg
• Електротехнічний факультет: Аліна Куницька за виконання танцю. 
IMG_1980.jpg
• Механіко-машинобудівний факультет: Данило Кіньшаков за сольний конферанс; Валентина Гвасалія за жіночий вокал; Олександр Бондарук та Віталій Бондаренко за ролі «тарганів» у мініатюрах, які створили виключний настрій усієї програми ММФ. 
IMG_1991.jpg
• Гірничий інститут: Артем Бабяк за кращу постановку танцю; Віталіна Омельченко, Марина Кравченко та Анна Чала за кращий сценарій театральної постановки. Факультет інформаційних технологій: 
Кирило Шилов за роль Джокера у театральній постановці «Темна сторона ФІТ». Також дуже сподобались яскраві костюми героїв постановки. 
IMG_2012.jpg
Щодо програм факультетів в цілому були виділені - Геологорозвідувальний факультет - ЗА КРАЩУ ОРГАНІЗАЦІЮ ПРОГРАМИ (за організацію сценічного дійства), - Факультет будівництва - ЗА НАЙЯСКРАВІШУ ПРОГРАМУ (за якість та наповнення номерів програми), - Гірничий інститут - ЗА НАЙОРИГІНАЛЬНІШУ ПРОГРАМУ (за незвичайний та цікавий сюжет). 

IMG_1956.jpg
IMG_2207.jpg
IMG_2038.jpg
Фестиваль-конкурс талантів першокурсників «Я – першокурсник 2015» спрямований на виявлення та розвиток творчих та індивідуальних здібностей юнаків та юнок. Віра в себе, свій талант; можливості творити, досягати висот у різних галузях людського життя; уміння передати свій досвід, знання; розуміння проблем людей; намагання у кожному таланті бачити сонце – об'єднали на сцені творчість наших першокурсників. 
Організатори фестивалю висловлюють вдячність студентам старших курсів, культоргам факультетів та організаторам виступів: Михайлу Деркачу, Ользі Тістечок (ЕТФ); Валерії Крижановській, Артему Трапезникову (ІЕ); Владиславі Шевченко, Валерії Лобановській, Анастасії Шевченко (ММФ); Кирилу Сорокіну, Анастасіі Тараскевич, Аліні Руденко (ГРФ); Валерію Тимошевському, Владиславу Яланському (ФІТ); В’ячеславу Куливару (ФБ); Олександру Сидорову (ГІ), а також ведучим свята Володимиру Колгіну та Дмитру Єфременку. Особлива подяка - директору КОЦ НГУ невтомній Наталії Луценко за неперевершений оптимізм і віру в таланти молодих! 



Валентина Шабетя, ІАЦ НГУ 
ІАЦ НГУ вдячний Катерині Причині за надану інформацію 
Фото відеостудії «Юність» НГУ

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт