Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.09.2015

Навчання у магістратурі Литви – це реально!

Випускниці 2015 року кафедри геодезії НГУ Маргарита Андрєєва та Дар’я Івіна, а також її співробітниця Анастасія Совгіренко виграли грант Міністерства освіти і науки Литви на навчання у магістратурі Технічного університету ім. Гедиміноса (Литва) за фахом «Просторове планування територій».


Доступність програми у Технічному університеті ім. Гедиміноса стала можливою завдяки кооперації в освітній та науковій сфері Національного гірничого університету (НГУ) і Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБА). Саме під час відвідання ВНЗ у Литві професором КНУБА Ольгою Петраковською з’явилась ідея запровадження такого магістерського обміну з кафедрою планування території, яку очолює професор Марія Бурінскіне, а реалізація стала можливою за рахунок Міністерства освіти і науки Литви.


Цього року Литовська Республіка розширила кількість вакантних місць для бажаючих навчатись з України. Відповідна магістерська програма передбачає дворічне навчання англійською мовою. Для подання аплікаційної заявки висувалась низка вимог, особливо щодо знання англійської мови та наявності наукових публікацій за відповідною спеціальністю. Наші випускниці мають дипломи «з відзнакою», чудово володіють іноземною мовою, а кількість і якість наукових публікацій були відзначені представниками ВНЗ Литви.

Від кафедри геодезії НГУ подавались 3 заявки на участь у програмі і всі вони отримали фінансування. Це говорить про наявність талановитої молоді в нашому університеті, високий рівень підготовки фахівців, а також успіхи у міжнародній діяльності.

Бажаємо плідного навчання та швидкого повернення до нашого університету!

Сюжет литовських ЗМІ за посиланням.

За матеріалами наданими кафедрою геодезії НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт