Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
21.03.2013

Студенти НГУ вчились досліджувати ринок газованих напоїв

Центр мовної підготовки НГУ забезпечує студентам якісну та багаторівневу підготовку до вивчення англійської мови. Зокрема, викладачі-носії англійської мови відвідують НГУ аби навчати студентів, проводити семінари та курси.


Цього року Національний гірничий університет втретє отримав грант Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні (Fulbright Specialist Program - Project # 5356), в рамках якого до університету прибула провідний фахівець Інституту технології Нової Англії (США), професор кафедри управління бізнесом Хайді Аллен. Протягом шести тижнів вона буде викладати лекції для студентів та аспірантів, брати участь у конференціях та семінарах, проводити заходи щодо підвищення кваліфікації викладачів, а також розробить за результатами своєї роботи навчально-методичні матеріали.

За словами пані Хайді, українські студенти від американських відрізняються перш за все бажанням та завзятістю, вони прагнуть вчитися, вдячні за ті знання, які отримують.

Так наприклад, під час однієї з лекцій студенти-маркетологи мали змогу не лише попрактикуватись в англійській мові, але і провести справжнє маркетингове дослідження на прикладі газованих напоїв.

Як зазначили майбутні маркетологи, їм було цікаво грати в маркетингову гру, розвивати навички спілкування англійською мовою з профілюючої теми.

Сама Хайді вважає, що родзинкою її викладання є саме активна діяльність, цікаві завдання, що спонукають студента думати, розвиватися та діяти.

Приємною несподіванкою для американки стало те, що студенти та викладачі кафедри, дізнавшись, що саме сьогодні 21 березня пані Хайді святкує свій день народження, підготували для неї безліч сюрпризів – на згадку були подаровані українські петриківські сувеніри, рушники та скатертини, а також приємні солодкі подарунки. Поздоровлення звучали англійською, українською, російською та навіть грузинською мовами, а традиційне “Happy Birthday” заспівали під гітару.

Пані Хайді була приємно вражена і зазначила, цей теплий прийом стане для неї незабутнім спогадом про перебування в Україні.

Дарина Бутко ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт