Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.03.2013

ТВОРІННЯ РУК ЖІНОЧИХ

Традиційна виставка, організована жіночою радою і працівниками бібліотеки НГУ прикрасила ці березневідні в університеті.

В умілих жіночих руках оживає будь-який матеріал. Дивуєшся безмежній фантазії наших колег, їх бажанню зробити оточуючий світ красивішим, а то ж і добрішим. Виставку відкрили оригінальні за кольором і поєднанням матеріалів композиції доцента кафедри філософії Юлії Пазинич. Не можна було залишитися байдужим, побачивши яскравого півня Наталі Гроховської чи квіткові натюрмортиОлени Алхімової, працівниць редакційно-видавничого комплексу. Усім сподобалися лялькиТільда у виконанні Маргарити Артем’євої, Ірини Пиндич з АГЧ та Ольги Гнєздилової з ММФ. Вже давно визнана оригінальність виробів у техніці декупажЛюдмилиШумельчик. Тепер до неї приєдналася молода колега Анжела Склярова. Уперше на публіку умовили виставити чудові вишивки бісером касира Наталі Корінь. У повному захваті сприймалися філігранно оформлені шовковими стрічками подушки Ірини Коптєвої.Деякі красиві речі виставила завідувач канцелярією Любов Лупацій.Хоча у цьому відділі щодня можна милуватися композиціями на різноманітну тематику.

Ще згадаємо постійну учасницю подібних виставок доцента Ірини Цюп’як і її теплі ілюстрації до дитячих книжок.

Але повний аншлаг був, коли на уявний подіум вийшли наші гарні жінки в ажурних виробах, вив’язаних гачком, як кажуть, золотими руками викладача кафедри філософії Тетяни Журавльової. До речі, вона разом з ведучим Юрієм Бучавимнатхненно і з любов’ю прокоментували вироби кожної з учасниць виставки.

Привітав наших умілиць поетичними рядками керівник літстудії НГУ «Угольок» Сергій Куликов разом з любителями поезії Михайлом Журавльовим, Нікітою Смирновим, Олександром Кузіним та Сергієм Красюковим.

Цілуємо Ваші умілі руки, наші дорогі жінки!


ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт