Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.06.2015

Делегація НГУ на чолі з ректором Геннадієм Півняком взяла участь у Першому Всеукраїнському з'їзді ВНЗ державної форми власності

5 червня 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся Перший Всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності. Загалом на з’їзді були присутні 627 делегатів, які представляли 279 ВНЗ України. Національний гірничий університет (м. Дніпропетровськ) представила делегація на чолі з ректором НГУ академіком НАН України Геннадієм Півняком.

На початку засідання голова з’їзду, ректор КНТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович зачитав привітання Президента України Порошенка Петра Олексійовича учасникам зібрання: «Робота Першого всеукраїнського з’їзду вищих навчальних закладів державної форми власності розпочинає новий етап реалізації Закону України «Про вищу освіту». Бажаю Вам натхнення та подальших здобутків на благо нашої держави», – йдеться в привітанні.

Також було зачитано лист від Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Гриневич Лілії Михайлівни, що наголосила на важливості події: «Від Вашого вибору залежить, якою бути новій освіті України», – повідомляється в листі.

Делегати з’їзду відкритим голосуванням обрали Секретаріат з’їзду, членів Мандатної та Лічильної комісій, а також визначили склад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.


За матеріалами сайту Київського національного торговельно-економічного університету

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт