Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
20.01.2015

Допомагаємо нашим захисникам

Стартував 2015 рік, у Національному гірничому університеті розпочався другий навчальний семестр. Незважаючи на нелегкі часи, науковці повною мірою працюють над науковими програмами, які дозволять забезпечити інноваційний розвиток економіки України, відновлення її східних регіонів. Вчені не припиняють займатися своїм основним завданням – досліджувати і упроваджувати результати своєї праці у виробництво. Сьогодні –це нагальне завдання.

Однак всі ми розуміємо, що спокій і мир в Україні, нормальні умови навчання, праці й відпочинку забезпечують, перш за все, ті героїчні бійці, які знаходяться в зоні АТО. Захищаючи Україну від свавілля бойовиків, наші воїни відстоюють кожного з нас – людей, які бажають жити, навчатися, працювати й бути щасливими у власній країні. Ми всі чекаємо миру й повернення наших хлопців, а поки що в НГУ продовжується волонтерська діяльність. Допомагати бійцям – особливо у важких зимових умовах – наш моральний обов’язок. Тому на нашому сайті й соціальних мережах ми постійно інформуватимемо, як можна бажаючим долучитися до цієї важливої загальної справи.

У Національному гірничому університеті діє Департамент соціального захисту комітету студентської молоді. Небайдужі студенти збирають необхідні речі і ліки для бійців і відправляють їх через волонтерів у зону АТО. Для тих студентів і співробітників НГУ, які хочуть також долучитися до благородної справи – допомогти матеріально воїнам Національної гвардії України, повідомляємо контактні телефони голови Департаменту соціального захисту комітету студентської молоді Віри Холод:

(+38) 099 98 27 864, (+38) 096 268 34 06

Розширена й оновлена інформація щодо діяльності цього відділу була надана старостам всіх студентських груп НГУ на старостаті, який відбувся 20 січня 2015 року. Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк, який виступив на старостаті, наголосив, що в університеті багато небайдужих людей, тому наш ВНЗ активно допомагає воїнам АТО, серед яких понад 15 наших співробітників.


Наразі асистент кафедри екології Національного гірничого університету Дмитро Кошка, після важких поранень, знову на передовій. Як командир підрозділу 20 батальйону територіальної оборони Дніпропетровська, він нещодавно був нагороджений орденом ім. Богдана Хмельницького III ступеня. Дмитро говорить, що для нього під час виконання бойового завдання завжди особливо важливо зберегти склад підрозділу і його життєдіяльність. Ми також переймаємося долею наших Героїв. Зрозуміло, що в умовах зими і низьких температурних умов нашим воїнам необхідні теплі речі, вітамінізовані продукти харчування, ліки... Для тих, хто хоче допомогти придбати все необхідне для учасників АТО, відкритий рахунок у «Приватбанку» безпосередньо командира підрозділу 20 батальйону територіальної оборони:

4149 4978 0722 9879
Кошка Дмитро Олександрович


Дякуємо усім небайдужим!

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт