Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.12.2014

Інновації – в мову

Європейський день мов: не важливо вивчаєш ти нову мову чи пристрасно цього бажаєш – цей день для того, щоб зрозуміти наскільки важливими є мови в нашому житті.

Внесення інновацій, сприяння розвиткові методів вивчення іноземних мов – ось головна мета Міжнародної наукової студентської конференції, присвяченої Європейському дню мов, що відбулася нещодавно у Національному гірничому університеті.

У ній взяли участь студенти багатьох навчальних закладів з Дніпропетровська, Запоріжжя, Дніпродзержинська, Кременчука, Мелітополя, Черкас, Катеринбурга. Учасники підготували доповіді на важливі для світу лінгвістики теми і, звичайно, мали змогу використати на практиці знання іноземної мови. Роботи студентів англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами охопили широкий спектр проблем: різноманітні аспекти філологічних досліджень, галузевого науково-технічного перекладу, комп’ютерних наук та інноваційних технологій.

Перший проректор НГУ П. І. Пілов, завідувач кафедри перекладу НГУ Т. Ю. Введенська, професор кафедри перекладу НГУ А. Я. Алєксєєв, розповідаючи про свій цінний досвід, наголошували на тому, що у сучасному світі знання іноземних мов – чи не найважливіша складова досягнення успіху в житті людини.

Справжньою родзинкою конференції стали майстер-клас Пола Бредбієра та відкритий урок представників міжнародної мовної школи "Globus".

Подібні заходи мають неабияке значення для розвитку світогляду наших студентів. А це справді є дуже важливою частиною успіху в житті кожної людини.

Із щирою вдячністю організаторам

Анастасія Пучкова, Макар Чуприна,

студенти гр. ФЛ-12-01


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт