Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.12.2014

Візит до НГУ аташе Посольства Франції в Україні

Жіль Маметц, аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні, та Ольга Дорош, представник Агенції «КампюсФранс» і перекладач, 8 грудня побували з ознайомчим візитом в НГУ. Зустріч з питань українсько-французького співробітництва відбулася у форматі «круглого столу» за участю ректора НГУ, академіка НАН України Геннадія Півняка, першого проректора Петра Пілова, проректора з наукової роботи Олександра Бешти, проректора з міжнародних зв’язків Олександра Шашенка, директора ННЦ міжнародного співробітництва Михайла Рогози, директорів інститутів, деканів та завідувачів кафедрами.

Делегація Посольства Франції в Україні ознайомилась з історією Національного гірничого університету, його навчальною, науковою та міжнародною діяльністю, відвідавши Науково-технічну бібліотеку університету, Народний музей історії НГУ ім. О. Поля, геолого-мінералогічний музей та виставку науково-дослідних робіт.

Науковці кафедри електропривода презентували пану Жілю Маметцу роботу авторизованого навчального центру «Шнайдер електрик» та наукові доробки спільно виконуваних із зарубіжними партнерами міжнародних проектів.

На кафедрі геоінформаційних систем пану аташе представили сучасні навчальні аудиторії та наукові і методичні здобутки кафедри.

На зустрічі обговорено питання міжнародного співробітництва НГУ з французькими університетами, організаціями та підприємствами Франції у галузях науки, освіти та культури, а також академічних обмінів студентів, аспірантів та науково-педагогічних співробітників.

Досягнуто домовленостей щодо надання всілякої підтримки НГУ з боку Посольства Франції в Україні у вирішенні питань міжнародного співробітництва з підприємствами, науковими установами та навчальними закладами Франції.

ІАЦ НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт