Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
07.12.2012

Свято Інтситуту електроенергетики

5 грудня  в актовій залі НГУ відбулося урочисте святкування 10-річчя Інституту електроенергетики, 50 років електротехнічного факультету та 10 років факультету інформаційних технологій.


Інститут електроенергетики НГУ був створений у 2002 році. на базі електротехнічного факультету НГУ, що існував з 1962 р. Мета створення інституту подальше підвищення організації навчальної, виховної, науково-методичної роботи та наукових досліджень, а також розширення співробітництва з провідними вітчизняними та закордонними університетами, інститутами, промисловими підприємствами та організаціями в галузі електроенергетики та інформаційних технологій.

Електротехнічний факультет було засновано у 1962 році. До складу факультету входять: кафедра відновлюваних джерел енергії, кафедра систем електропостачання, кафедра метрології та інформаційно-вимірювальних технологій, кафедра електропривода та кафедра перекладу.

Факультет інформаційних технологій заснований у 2002 році на базі електротехнічного факультету, що перетворений в Інститут електроенергетики. До складу факультету входять 4 кафедри: кафедра електроніки та обчислювальної техніки, кафедра системного аналізу та управління, кафедра автоматизації і комп'ютерних систем і кафедра програмного забезпечення комп'ютерних систем

Концерт почався з урочистого привітання директора інституту електроенергетики Олексія Борисовича Іванова та ректора Національного гірничого університету, академіка НАН України Генадія Григоровича Півняка, який потім нагородив викладачів з електротехнічного факультету та факультету інформаційних технологій почесними дипломами та подяками.

Отже, почесний диплом отримали: Бешта О.С. Введенська Т.Ю., Бабенко В.М.,Шкрабець Ф.П., Алєксєєв М.О. Ткачев В.В., Розумний Ю.Т. Подяки отримали: Корнієнко В.І., Коротенко Г.М., Купенко І.В., Гребенюк А.М., Худолій С.С., Глухова Н.В., Черкащенко О.М. Меделью за віданність університету нагороджено Олексія Борисовича Іванова. На сцені урочисто було видано грамоти найкращим викладачам електротехнічного факультету та факультету інформаційних технологій, старостам факультетів за відмінну роботу по організаційним питанням університету, найкращим студентам в різних напрямах, а також найкращим спортсменам.

На цій ноті свято не закінчилось, а навпаки, тільки набрало обертів, адже, студенти з різних курсів електротехнічного факультету та факультету інформаційних технологій підготували свої привітання, зокрема, гарну презентацію, яка ознайомила з історією факультетів, кафедрами, викладачами. Учасник проекту «Голосу країни» Олександр Оверченко разом з балетом «Креатив» подарував чудову пісню з танцем, чемпіони України з бальних танців вразили глядачів пристрасним танго, Марія Леонова всіх зачарувала своїм голосом, а ведучі вечора якнайкраще впоролися зі своїм завданням. Вкотре ми змогли впевнитись які талановиті хлопці та дівчата навчають в гірничому.


Від себе та інших студентів НГУ хочу ще раз привітати з ювілеєм Інститут електроенергетики, електротехнічний факультету та факультет інформаційних технологій, побажати незгасаючої енергії, не зупинятися на осягненому та натхнення в нелегкій справі навчання.

Юлія Дмитренко, студентський прес-центр НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт