Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.04.2012

Перший унікальний проект для талановитої молоді-«Агробізнесінкубатор»!

В Україні стартував унікальний проект для талановитої молоді - «Агробізнесінкубатор»!

В Україні почав роботу «Агробізнесінкубатор» (AgroBusinessIncubator) - проект для талановитої молоді України, організований Холдингом «Агро-Союз» спільно з компанією GlobalManagementChallenge. Мета проекту - пошук, розвиток, навчання, відбір та залучення молодих кадрів до проектів Холдингу «Агро-Союз».

До участі в «Агробізнесінкубаторі» запрошуються студенти 3-5 курсів провідних ВНЗ України та молоді фахівці - активні, прогресивні студенти, які прагнуть побудувати професійну кар'єру в провідних компаніях країни. Проект розрахований не тільки на студентів і фахівців аграрних спеціальностей, а також відкритий для всіх, хто бажає отримати нові знання, враження, унікальний досвід роботи в команді, потрапити в епіцентр яскравого молодіжного події, знайти себе і побудувати успішну кар'єру.


Для того, щоб стати учасником програми «Агробізнесінкубатор», необхідно:


створити команду від 3 до 5 чоловік;

написати мотиваційний лист на тему «Яким ми бачимо майбутнє України через 20 років?»;

зареєструвати команду на    http://www.abi.in.ua/ru/registration


Склад учасників «Агробізнесінкубатору» буде сформовано за результатами відбору мотиваційних листів. Програма складається з чотирьох етапів:

1) навчання студентів, потенційних співробітників ефективному менеджменту через симулятор GlobalManagementChallenge;

2) спеціалізований конкурс кейсів від Холдингу «Агро-Союз»;

3) онлайн оцінка кандидатів на вакантні посади Холдингу «Агро-Союз» з точки зору їх особистої відповідності посадам за допомогою програми ProfilesInternational;

4) формування кадрового резерву Холдингу. Детальніше про кожний з етапів

http://www.abi.in.ua/ru/steps

Студенти, які показали найвищі результати по кожному етапу, потраплять на стажування в компанію, а кращі з кращих - отримають пропозицію про роботу в структурах Холдингу «Агро-Союз». Підсумкові результати програми будуть опубліковані 1 травня 2012 року.

Про Холдинг «Агро-Союз»

Холдинг «Агро-Союз» - група компаній аграрної спрямованості, основними видами діяльності якої є: сільськогосподарське виробництво, розробка та реалізація технологічних та управлінських агропроектів «під ключ», надання консалтингових послуг і технологічного супроводу сільськогосподарських підприємств; виробництво сільськогосподарської техніки та обладнання; дистрибуція техніки , запасних частин і послуг технічного сервісу сільськогосподарським підприємствам.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт